ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Τον έρωτα τον μετράς σε στιγμές κι όχι σε likes



Κοιτάω τριγύρω μου και βλέπω μίζερα ζευγάρια όμως στα δικά μου social media φαντάζουν όλα τόσο όμορφα μεταξύ τους.

Στις γυναικείες παρέες οι συζητήσεις με τίτλο “Εγώ πότε θα κάνω σχέση”; είναι άπειρες και σχεδόν ποτέ δεν καταλήγουν πουθενά.

Όσο περνούν τα χρόνια όλα είναι πιο ρηχά και επιφανειακά ενώ παλαιότερα ξεκάθαρα το να κάνεις σχέση δεν ήταν και τόσο απίθανο.
Όλοι μας αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω θα δούμε πως οι άνθρωποι μοιραζόντουσαν πιο πολλά πράγματα. Έβγαιναν ραντεβού και αυτό σήμαινε η αρχή της σχέσης τους.
Πλέον βγαίνεις ράντεβου και είσαι στην διαδικασία γνωστή και ως “Θα πάρει, δεν θα πάρει” ενώ πολύ συχνά θα ακούσεις “Κοίτα είσαι πολύ καλή, περάσαμε τέλεια αλλά δεν είμαι σε φάση σε σχέση”.

Κάπου εδώ -επειδή έχω τέλεια σχέση με τους άντρες και δεν θέλω να με κράζουν- θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν αναφέρομαι μόνο σε εκείνους καθώς και οι γυναίκες με την σειρά μας, ε, δεν είμαστε καλύτερες.

Δεν νομίζω πως φταίει η εποχή για όλο αυτό που επικρατεί ή έχουν αλλάξει οι άντρες στο τρόπο που φλερτάρουν ή άλλες τέτοιες βλακείες.
Σαφώς έχουν αλλάξει πολλά ωστόσο καταλήγω μετά από σκέψη πως φταίμε εμείς οι ίδιοι. Ναι εμείς.
Δεν διεκδικούμε πια αυτό που μας αρέσει και θέλουμε. Δειλιάζουμε να κάνουμε την πρώτη κίνηση και έχουμε μια νοοτροπία “Έλα μωρέ δεν πειράζει”.
Πειράζει παιδιά. Πειράζει. Για αυτό είναι όλοι μόνοι τους.
Έχουμε δώσει βαρός τόσο στα πόσα likes έχουμε στο facebook όσο και στην εικονική πραγματικότητα που ξεχάσαμε να ζούμε. Ξεχάσαμε το πως εντυπωσιάζουμε από κοντά κάποιον που μας αρέσει.

Σταματήστε λοιπόν να κατηγορείτε τα φεγγάρια και τον ανάδρομο Ερμή που είστε μόνοι σας, σταματήστε να λέτε πως έχουν αλλάξει και φταίνε οι άντρες γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει και δεν οφελεί σε τίποτα το να κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας.

Δεν είμαστε πάντα σε φάση για σχέση και αν με ρωτάτε πρέπει να μείνεις και 1-2 χρόνια μόνη σου αν φυσικά το θες και το αντέχεις.

Όταν νιώσεις έτοιμη, πραγματικά έτοιμη, ο έρωτας θα σε βρει, όμως πρόσεχε…
Ο έρωτας χτυπά μια φορά και πρέπει τα αυτιά σου να είναι ανοιχτά για να τον ακούσεις και τα χέρια σου έτοιμα για να του ανοίξεις.

Σας φιλώ και σας αγαπώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.