ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Επικίνδυνες σχέσεις


Το να θέλει μια γυναίκα έναν επικίνδυνο άντρα είναι παραπάνω από συνηθισμένο. Και μπορεί κάποιος για όλον τον άλλο κόσμο να είναι μια χαρά άνθρωπος, αλλά ο συγκεκριμένος συνδυασμός να είναι τοξικός. Δηλαδή, μπορεί ένας άντρας να μην είναι επικίνδυνος για όλους τους άλλους, ακόμα και για μια άλλη γυναίκα, κι όμως να βγάζει έναν σκοτεινό χαρακτήρα με μία και μόνο γυναίκα. Και αυτή η γυναίκα να μην μπορεί να ξεφύγει από τηνγοητεία του. Τι είναι αυτό που από αστρολογική άποψη δίνει αυτές τις τόσο τοξικές και ακατανόητες σχέσεις; Ησυναστρία έχει πολλά να πει για τέτοιες περιπτώσεις.

Επικίνδυνη Αφροδίτη

Λοιπόν, μια από τις πιο επικίνδυνες συναστρίες, με πολλή γοητεία αλλά δύσκολες εντάσεις, αφορά ανθρώπους που έχουν γεννηθεί σε κοντινές ημερομηνίες με πέντε χρόνια διαφορά. Και αυτό γιατί έχουν την Αφροδίτη τους σε ίδιο ζώδιο και μοίρες, αλλά και με μια διαφορά ακριβώς τόση όση για να έχει αποκτήσει η Αφροδίτη του νεώτερου κατά πέντε χρόνια συντρόφου πιο υψηλή οκτάβα. Πρόκειται για δύσκολη συναστρία που από την πρώτη μεριά δεν φαίνεται – είναι μια σύνοδος που αρχικά φαίνεται θετική και χρειάζεται έμπειρη αστρολογική ανάλυση για να φανούν τα αγκάθια της.

Πλούτωνας όπως θάνατος

Η σχέση του Πλούτωνα στην συναστρία είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Μια σύνοδος για παράδειγμα του Πλούτωνα του άντρα με την Αφροδίτη της γυναίκας, ή το να «πέφτει» στην συναστρία στον 5ο, 7ο, 8ο ή 12ο Οίκο της βγάζει εξαιρετική καρμικότητα, που σημαίνει ότι η σχέση τους όχι μόνον θα είναι δύσκολη, αλλά μπορεί και κυριολεκτικά να είναι επικίνδυνη. Και με πρόσθετο στοιχείο το ότι δεν θα μπορούν, παρά το ότι βλέπουν τις δυσκολίες, να χωρίσουν.

Η σκοτεινή Λίλιθ

Η Λίλιθ, το Μαύρο Φεγγάρι του έρωτα, λαμβάνεται πολύ υπόψη στη συναστρία. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι μια σχέση της Λίλιθ της γυναίκας με τον Πλούτωνα ή τον Άρη του άντρα θα «μιλήσει» για ακαταμάχητη έλξη με δύσκολες όμως προοπτικές .

Ο Μεταφυσικός Ωροσκόπος

Το Vertex, η αλλιώς Μεταφυσικός Ωροσκόπος είναι από τις πιο κρυφές επιρροές ενός χάρτη. Στο Βόρειο Ημισφαίριο δεν μπορεί να είναι παρά ανάμεσα στον 5ο με 8ο Οίκο, δηλαδή επηρεάζει ακριβώς τους Οίκους των σχέσεων και του ερωτισμού. Αν η σχέση των δύο Ωροσκόπων του έρωτα σε έναζευγάρι είναι δυσαρμονική, ακόμα και αν όλα τα άλλα στοιχεία μιλάνε για εξαιρετική σχέση, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.