ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Ζώδια και προβλέψεις εβδομάδας 11 ως 17 Ιουλίου 2016, μ' ένα τραγούδι


Σίγουρα, ακόμα και ο πιο συγκρατημένος θα καταφέρει να ξεφύγει από τις άμυνες του. Το δεδομένο είναι ένα: η εβδομάδα που διανύουμε έχει άκρως επικοινωνιακό χαρακτήρα, με εξελίξεις και ειδήσεις που θα δώσουν φωτιά στα αισθηματικά μας…
Ο Ερμής και οι αισθηματικές επικοινωνίες γεμάτες ξαφνιάσματα…

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζοντας στις 11 του μήνα τρίγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού και τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό! Αυτή την ημέρα θα υπάρξουν αναπάντεχες ειδήσεις, μηνύματα και συναντήσεις, που θα αιφνιδιάσουν με έναν περίεργο τρόπο τη ζωή μας… Δεν θα λείψουν όμως και τα καβγαδάκια! Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που γεννήθηκαν στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τους, είναι βέβαιο ότι θα… ξύνουν τα νύχια τους για καβγά… Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα τον γλιτώσουν, οι υπόλοιποι όμως θα ρίξουν ένα «ματς», γιατί κάποιος θα τους βγάλει έξω από τα συνηθισμένα τους. Την ίδια ημέρα ευχάριστες συναντήσεις και μηνύματα θα έχουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου.

Στις 14 Ιουλίου ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και η εκφραστικότητα θα έχει την τιμητική της… Τα λόγια, οι σκέψεις και οι επικοινωνίες θα αποκτήσουν ένα ύφος πιο γλαφυρό, δραματικό, υπερβολικό, αλλά ερωτικό! Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, θα νιώσουν την εύνοια του Ερμή αυτή την εβδομάδα και θα γεμίσουν τις ώρες τους με φλερτ, αλλά και ραντεβουδάκια!

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη και σε τετράγωνο με τον Ουρανό
Στις 16 και 17 Ιουλίου ο Ήλιος από τον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού και τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό! Οι όψεις αυτές θα φέρουν εξελίξεις, κινήσεις, γεγονότα, που άλλους θα τους αιφνιδιάσουν θετικά, άλλους όμως αρνητικά… Για μία ακόμα φορά τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου θα κάνουν τις ανατροπές τους, ενώ οι Σκορπιοί, οι Ιχθύες, οι Ταύροι και οι Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου θα επιβεβαιωθούν και θα πάρουν τα πάνω τους με κάποιο τρόπο!

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα: Ο έρωτας γίνεται γιορτή!
Αυτή την εβδομάδα έχουμε και το σημαντικό πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, σε μία θέση που θα δώσει απλόχερα τα ανοίγματα για να απολαύσουμε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο! Η Αφροδίτη στον Λέοντα έχει απαιτήσεις, ζητά αποκλειστικότητα, πάθος, ένταση, απόλαυση, διασκέδαση και μας ωθεί να πέσουμε με τα «μούτρα» στα αισθηματικά, με τρόπο διεκδικητικό, αλλά και απόλυτο! Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από την Αφροδίτη στον Λέοντα είναι οι εκπρόσωποι της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι
Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά μας για την εβδομάδα 11-17 Ιουνίου 2016; Οι στίχοι για μία ακόμα φορά σκιαγραφούν όλα τα γεγονότα που θα γίνουν στη ζωή μας τις ημέρες που ακολουθούν! Άκουσε το στίχο σου και διάβασε την ερωτική σου πρόβλεψη για την εβδομάδα που ακολουθεί! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

ΚΡΙΟΣ
«Και βάζω έναν Πάριο – Κωνσταντίνος Χριστοφόρου»
Υπερβολή, αυτή είναι η κατάλληλη λέξη να περιγράψει το ερωτικό κλίμα της εβδομάδας σου, φίλε Κριέ! Ο Ουρανός από το ζώδιό σου δεν κάθεται φρόνιμα, κάνει τα πάντα για να ανατρέψει το κλίμα σε μία σχέση σου και εσύ εκρήγνυσαι! Εκεί όμως που θεωρείς ότι μία ερωτική ιστορία έχει λήξει, έρχεται ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα να σε κάνουν να βάζεις Πάριο δυνατά, αναζητώντας τον έρωτα που θα σε εξιτάρει…
«Δεν έχω άνθρωπο απόψε να μιλήσω κι ούτε ένα ώμο ν’ ακουμπήσω, να γυρίσεις πίσω σου φωνάζω, καθαρή δεν τη βγάζω και βάζω έναν Πάριο, στο αυτοκίνητοτέρμα κι ας με βλέπουν οι δίπλα στα φανάρια μες στο κλάμα, σιγά το πράμα, βάζω έναν Πάριο, να μου κάνει παρέα κι όσο τρέχω με χίλια καταστρέφομαι και πάω πιο πολύ. Σ’ αγαπάω και βάζω έναν Πάριο!».

ΤΑΥΡΟΣ
«Αυτό το καλοκαίρι – Μαντώ»
Αυτό το καλοκαίρι δεν σκέφτεσαι και τόσο πολύ, θέλεις μόνο να απολαμβάνεις, να γεύεσαι, να χαίρεσαι… Αυτή την εβδομάδα ο Άρης από τον Σκορπιό κάνει θετικές όψεις με τον Ήλιο και τον Ερμή και εσύ κατά πόσα πιθανότητα ετοιμάζεις βαλίτσα ή έχεις σημαντικές εξελίξεις και προτάσεις από το άτομο που είσαι σε σχέση ή παίζεται κάτι. Το σίγουρο είναι ότι το απολαμβάνεις και τραγουδάς…
«Αυτό το καλοκαίρι θέλω να γλεντήσω, τίποτα να μη σκεφτώ, αυτό το καλοκαίρι ξέρω θα γνωρίσω αυτόν που θα ερωτευτώ. Κάτω από τον ήλιο, δίπλα από το κύμα, πάνω στην καυτή αμμουδιά, είσαι απέναντί μου και μου κάνεις σήμα να 'ρθω λίγο πιο κοντά!».

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Ετοιμάζω ταξίδι – Ελένη Δήμου»
Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και εσύ γυρνάς σελίδα, φίλε Δίδυμε… Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής δεν κάθεται φρόνιμος, αλλά σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ουρανό… Κάνεις τις ανατροπές σου και κανονίζεις διακοπές με Ερμή και Αφροδίτη από τον Λέοντα! Ερωτικό ταξίδι ή γνωριμία σε μετακίνηση, σε κάνουν να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις συναρπαστικές στιγμές… Το έχεις ανάγκη!
«Σε προσκάλεσα στην αγάπη σαν πρώτα, μα προτίμησες να χαθείς μες στα φώτα! Στα προσχήματα και στους φόβους σου τρέχεις να κρυφτείς, όσα έταξες και τα πέταξες πρέπει να σκεφτείς! Σε προσκάλεσα στην αγάπη σαν πρώτα... Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου, στα μεγάλα νησιά του μυαλού και του χάρτη σου...».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Τίποτα δεν μας σταματά – Ήβη Αδάμου»
Τίποτα δεν σε σταματά αυτή την εβδομάδα, φίλε Καρκίνε… Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιό σου βρίσκονται σε τρίγωνο με τον Άρη και σε τετράγωνο με τον Ουρανό… Μία αγάπη, μία σχέση περνά δια πυρός και σιδήρου, όμως αντέχει και γίνεται πιο δυνατή και σταθερή. Έτσι, εσύ τραγουδάς…
«Κόντρα σ’ αυτούς τους καιρούς, σπάσαμε σάπιους φραγμούς και όλα αυτά που θα ‘ρθούν πάλι μαζί θα μας βρουν. Ποιος το περίμενε η αγάπη μας να φτάσει ως εδώ, να ξενυχτάμε αγκαλιά κάτω απ’ τον ίδιο ουρανό, τα δυο μου χέρια μες στα χέρια σου να τα κρατάς σφιχτά! Να δεις που τίποτα πια τώρα δεν μας σταματά…».

ΛΕΩΝ
«Σαν και μένα καμιά – Άννα Βίσση»
Η στιγμή που περίμενες έφτασε… Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στο δικό σου ζώδιο και σαν εσένα δε θα μοιάζει κανείς και καμιά! Γίνεσαι και πάλι ο πρωταγωνιστής του έρωτα, καις από πόθο και διάθεση για καλοκαιρινά παιχνίδια! Η εβδομάδα είναι κεφάτη, με δράση και ερωτικές εξελίξεις… «φωτιά»!
«Σαν και μένα καμιά, σαν και μένα καμιά, σαν και μένα καμιά δε σ’ αγαπάει και ούτε για σένανε πονάει σαν και μένα καμιά. Όλα περνούν με τον καιρό, τίποτα δεν κρατάει, την πρώτη αγάπη όμως κανείς ποτέ δεν την ξεχνάει. Σε είδα χτες στο σινεμά σε μια ταινία τρόμου, μου ’πες πως σου ’λειψα πολύ, μα σ’ το ’χα πει μωρό μου… Σαν και μένα καμιά...».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Σ’ αγαπώ σαν αμαρτία – Δημήτρης Μητροπάνος»
Η εβδομάδα σου δίνει την ευκαιρία να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου, να πεις αυτά που αισθάνεσαι και όπου βγει… Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής θα βρεθεί σε αρμονική όψη με τον Άρη και σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό, κι εκεί που λες ότι τίποτα καλό δεν θα συμβεί, αναπάντεχα έρχονται ειδήσεις που σε βάζουν σε διαδικασία να παραδέχεσαι αυτά που αισθάνεσαι…
«Κάθεσαι στο μπαλκονάκι σαν λουλούδι αθάνατο, μα εγώ σαν τ' αηδονάκι παίζω με το θάνατο. Δε με νοιάζει κι αν πεθάνω, δε με νοιάζει κι αν χαθώ, ένα μόνο με μαραίνει, που μ' αφήνεις μοναχό. Σ' αγαπώ σαν αμαρτία, σε μισώ σαν φυλακή. Κόψε με αν θες στα τρία, στάλα αίμα δεν θα βγει…».

ΖΥΓΟΣ
«Και ζηλεύω που σε έχει – STAN»
Ανατροπές φέρνει το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας για σένα, φίλε Ζυγέ! Τα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Ήλιος και ο Ερμής με τον Ουρανό φέρνουν εντασούλες, ωστόσο στη συνέχεια της εβδομάδας το κλίμα αλλάζει, αφού η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα δηλώνουν ότι στη ζωή σου έρχεται ξανά ο έρωτας, γεμάτος χαρά και απόλαυση.
«Πού γυρίζεις και πού να 'σαι, σε ποια αγκαλιά κοιμάσαι, τόσα βράδια ζήσαμε τον έρωτα μόλις έρθεις στο μυαλό μου! Μου θυμίζεις όνειρό μου, ό,τι ωραίο ζήσαμε παλιά. Και ζηλεύω που σ' έχει, η καρδιά μου αντέχει, μόλις σε σκεφτώ, πάω να τρελαθώ…».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Θέλω να ξαναρχίσω – Vegas»
Αυτή την εβδομάδα θέλεις να κάνεις μία νέα αρχή… Ο Άρης από το ζώδιό σου βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή και κανείς δεν σε συγκρατεί… Διαθέτεις δυναμισμό, αποφασιστικότητα και υπάρχουν εξελίξεις που σε φέρνουν κοντά σε ένα άτομο, που ποθείς πολύ! Απόλαυσέ το και κινήσου δυναμικά, όπως εσύ ξέρεις!
«Θέλω να ξαναρχίσω, στιγμές να γεμίσω, αφού μακριά σου δεν ζω, μια καρδιά να χαρίσω, να ξανά αγαπήσω, γιατί όλο εσένα ζητώ, τις νύχτες φοβάμαι οι μέρες πως θα ‘ναι μισές, καρδιές πονάνε και για πάντα θα αγαπάνε, στο μυαλό μου γυρνάει το χθες, θυμάται τελευταίες στιγμές! Μέρα κραυγές, νύχτες σιωπές, πέρασαν μήνες μα οι μνήμες νωπές, θα έδινα τα πάντα πίσω να γυρίσω, έστω για λίγο να σου μιλήσω, όσα δεν εξήγησα να εξηγήσω και τη σχέση αυτή να ξαναχτίσω!».

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Σε θέλω εδώ – Γιώργος Καραδήμος/Δήμητρα Γαλάνη»
Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να περνούν στο ζώδιο του Λέοντα, εσύ ανανεώνεσαι αισθηματικά, αλλά και θέλεις να ταξιδέψεις, να κάνεις νέες γνωριμίες ή και να βρεθείς πιο κοντά στο ταίρι σου… Οι μέρες αυτές του καλοκαιριού γεμίζουν έρωτα και συναίσθημα, απόλαυσέ το!
«Σε θέλω εδώ για να μπορώ όλα όσα ζω να 'ναι δικά μου, να 'σαι πληγή απ' την πληγή, να 'σαι χαρά απ' τη χαρά μου, να 'σαι εδώ γιατί η ζωή με ένα σώμα δεν αρκεί, σε θέλω εδώ για να υπάρχω. Σε θέλω εδώ για να μπορώ να 'χω έναν άνθρωπο δικό μου, με τη σιωπή να του μιλώ, όπως μιλάω στον εαυτό μου και να μοιράζομαι στα δυο τ' άστρα το χρώμα το λεπτό, ό,τι κι αν γίνει καρδιά μου εσύ να 'σαι εδώ!».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Θα πάθεις έρωτα –Χάρις Αλεξίου»
Σκαμπανεβάσματα έχει αυτή η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου… Ενώ έχεις χαρούμενες εξελίξεις με ένα άτομο που πραγματικά το θες πολύ, όλο και κάτι θα συμβαίνει, που δε θα σου δίνει τη σιγουριά για το τι μέλλει γενέσθαι αργότερα… Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Λέοντα, στον 8ο ηλιακό σου οίκο, δηλώνει ότι θα πάρεις έρωτα και ότι το πάθος θα παίξει σπουδαίο ρόλο στις μέρες αυτές του Ιούλη!
«Σημασία δε μου δίνεις και τρελαίνεσαι, παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ’ αδιάφορο, βρε καλώς το, λέω, το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ’ ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω!».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Αχ και να γινόμουν η αγάπη σου – Μαρινέλλα»
Όλα αυτά τα «αχ», οι αναμονές, τα δάκρυα και οι ελπίδες που δεν γινόντουσαν πραγματικότητα, ήρθε η ώρα να εκπληρωθούν… Ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στο ζώδιο του Λέοντα και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στη σχέση, στο σύντροφο, στη δέσμευση… Οι επιθυμίες σου εκπληρώνονται και η τύχη τα φέρνει έτσι, που περνάς τις πιο όμορφες στιγμές αυτού του καλοκαιριού!
«Είσαι εκείνος που μπορεί αγάπη να μου δώσει, ώριμος άντρας και παιδί, μια φλόγα δηλαδή. Κι όμως ποτέ δεν έχεις δει τι μ’ έχει αναστατώσει, ποτέ δεν έχεις νιώσει τι μου συμβαίνει, τι. Αχ, και να γινόμουν η αγάπη σου, αχ, αχ και να κοιμόμουν στο κρεβάτι σου, αχ, να ‘μουνα εκείνη που στα χέρια σου κρατάς, αχ, και να μου λες πως μ’ αγαπάς!».

ΙΧΘΕΙΣ
«Πάρε με αγκαλιά και πάμε – Ελευθερία Αρβανιτάκη»
Διανύεις μία καλή περίοδο για τα αισθηματικά σου, όπου επιτέλους μετά από αρκετό καιρό υπάρχει δράση, επικοινωνία, εξελίξεις! Το συναίσθημα και ο ρομαντισμός θα κάνουν τις ημέρες αυτές του Ιουλίου να φαντάζουν ιδανικές… Τίποτα δεν σε σταματά και αναζητάς την αγκαλιά που θα σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα!
«Ψάξε με μες στο σκοτάδι, κρύψε με σ' ένα σου χάδι, φίλα με να μη φοβάμαι, πάρε με αγκαλιά και πάμε… Πώς πέρασε ο καιρός, μοιάζει σα χθες τ' αύριο που περιμέναμε, για πες... Πες μου δυο λόγια μοναχά, αληθινά, απ' τα παλιά κι αγάπησέ με απ' την αρχή σιγά-σιγά…».

Πηγή: myastro


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.